Deelnemen

Heb je interesse om deel te nemen aan één van de projecten van WelA vzw?

  • Ben je reeds ingeschreven in het deeltijds onderwijs? De school zal na screening bepalen welk het beste traject voor jou is. Indien je kandidaat bent voor één van de projecten van WelA vzw, dan neemt de school contact op met ons en maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een eerste kennismaking, waarij we jou ook meer informatie geven over de projecten.
  • Ben je nog niet ingeschreven in het deeltijds onderwijs? Heb je na het lezen van deze informatie zin om een opleiding en werkervaring te combineren, dan moet je je eerst inschrijven in een centrum deeltijds onderwijs (CDO) waar je een bepaalde opleiding kiest. Klik hier om kennis te maken met onze partners en hun opleidingsaanbod.

De school zal na screening bepalen welk het beste traject voor jou is. Indien je kandidaat bent voor één van de projecten van WelA vzw, dan neemt de school contact op met ons en maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een eerste kennismaking, waarbij we jou ook meer informatie geven over de projecten.