Menu

 

Beste klanten

 

LA CUISINE IS GESLOTEN TOT EN MET 17/05/2019 WEGENS ZIEKTE CHEF MICHAEL


Opgelet nieuwe prijzen vanaf 01 februari 2019 door verhoging van aankoopprijzen de laatste jaren ( er is sinds de invoering van de euro in 2002 geen prijsverhoging geweest) moeten we onze prijzen aanpassen.

Samen met onze jongeren blijven we rekenen op jullie steun.


Dagschotel : 8.50€

Dagmenu: 10€


Vanaf nu is er enkel water uit flessen te verkrijgen.

We zetten geen gratis karaf water meer op tafel.

 

Opgelet La Cuisine is een leerwerkrestaurant dit wil zeggen dat de jongeren die er werkervaring verwerven proeven wat het is om in de horeca te werken.

Alles duurt iets langer dan in een restaurant met ervaren personeel.


Nieuwe openingsdagen : 

van MAANDAG tot en met DONDERDAG

 : keuken 12:00u tot 13:30u

 

Reserveren op het volgende nummer  

tussen    08:15 u - 15:30 u  :    

03 226 42 71

 

De jongeren en chef Michael presenteren u het volgende menu:

 

 

Weekmenu van 27/05/2019  tot en met 30/05/2019

Maandag 27 mei

Groentenbouillon Paysanne

Stoofvlees met witloofslaatje en Belgische frieten, mayonnaise

 

Dinsdag 28 mei

Komkommersoep

Wok met scampi, currysaus en Oosterse groenten

 

Woensdag 29 mei

Kerrie soep

Spaghetti Bolognaise, pesto van basilicum en gruyére kaas

 

Donderdag 30 mei

Gesloten

Onze Lieve Heer Hemelvaart

 

Dessert van de week :

Milkshake van rode vruchten

Dame Blanche

 

Weekmenu van03/06/2019  tot en met 06/06/2019

Maandag 03 juni

 Bloemkoolsoep

Gehaktballetjes in tomatensaus en patata bravas, looksaus

 

Dinsdag 04 juni

 Paprika Andalouse soep

Saltin bucca van kip, Zuiders groententaartje en pasta

 

Woensdag 05 juni

 Kippensoep Agnes Sorel

Braadworst met zomerstoemp en graantjesmosterdsaus

 

Donderdag 06 juni

 Broccolisoep

Gebakken zalm met Italiaanse aardappelpuree, witte wijn saus met pesto

 

Dessert van de week:

Créme brulée



In de maand juni 2019  zullen er wekelijks menu's worden gepubliceerd.

We kijken welke technische vaardigheden onze jongeren nog onder de knie moeten krijgen en passen deze toe in de menu's.

Uiteraard blijft de kwaliteit en diversiteit aan menu's gegarandeerd.

Het is en blijft een leerwerkrestaurant en danken u voor het begrip.