Donderdag 22 februari

GESLOTEN

Vrijdag 23 februari

Voorgerecht

Noedelsoep

Hoofdgerecht

Scampi's in sesamsaus

en jasmijnrijst

Maandag 26 februari

Voorgerecht

Kervelsoep

Hoofdgerecht

Gegrilde kipfilet met champignonsaus,

gebakken aardappelen en gemengde salade

Dinsdag 27 februari

Voorgerecht

Aspergesoep

Hoofdgerecht

Witloof met ham en kaas

Aardappelpuree

Woensdag 28 februari

GESLOTEN

Donderdag 1 maart

Voorgerecht

Preisoep

Hoofdgerecht

Varkensmignonette met Jagersaus

Aardappelen uit de oven

Bloemkool in roomsaus

Vrijdag 2 maart

Voorgerecht

Champignonsoep

Hoofdgerecht

Rougetfilets met saffraansaus

Aardappelpuree

Maandag 5 maart

Voorgerecht

Tomaten-venkelsoep

Hoofdgerecht

Kalkoentournedos met rode wijnsaus

Geroosterde aardappelen met rozemarijn

Spruitjes met spek

Dinsdag 6 maart

Voorgerecht

Minestronesoep

Hoofdgerecht

Lasagne Bolognaise

lookbrood en salade

Woensdag 7 maart

GESLOTEN

Donderdag 8 maart

Voorgerecht

Uiensoep

Hoofdgerecht

Schnitzel met gebakken paddenstoelen

Gnocchi in tomatensaus en Italiaanse groenten

Vrijdag 9 maart

Voorgerecht

Wortelsoep

Hoofdgerecht

Zalmfilet met ratatouille

Tagliatella en broccoli

Maandag 12 maart

Voorgerecht

Tomatensoep

Hoofdgerecht

Cordon bleu met appel en veenbessen

Geroosterde aardappelen

Wortelen met doperwten

Dinsdag 13 maart

Voorgerecht

Witloofsoep

Hoofdgerecht

Kalkoentournedos met saus van sjalotten

Aardappelgratin en gestoofde rode kool

Woensdag 14 maart

GESLOTEN

Donderdag 15 maart

Voorgerecht

Paprikasoep

Hoofdgerecht

Vol au vent met frietjes

Witloofsalade

Vrijdag 16 maart

Voorgerecht

Kippensoep

Hoofdgerecht

Kabeljauwfilet met citroensaus

Wortelstoemp en gegrilde prei