Non-profitorganisaties

Heeft u interesse in het aanbieden van werkervaring aan jongeren uit het systeem leren en werken?

Dan is een samenwerking in het kader van een brugproject misschien een mogelijkheid.  Hierbij doet een jongere, vanaf 15 jaar, een eerste werkervaring op op uw werkvloer.  
Het gaat om jongeren die nog extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben om een aantal obstakels op technisch vlak, maar voornamelijk dan het gebrek aan arbeidsattitudes en ervaring te overwinnen.  Binnen deze projecten worden de jongeren tewerkgesteld met een opleidingsovereenkomst waarbinnen zij gemiddeld 20u/week moeten presteren.  Hiervoor ontvangen zij ook een leervergoeding van 3,40€ per effectief gepresteerd uur.  Deze vergoeding wordt volledig door ons ten laste genomen.  Van de werkvloer vragen we een goede opvolging bij het uitvoeren van taken en vooral de zin om samen met onze jongere aan de slag te gaan.  Wela biedt u en de jongere extra ondersteuning onder de vorm van een brugcoach die het traject van de jongere nauw opvolgt.  Het aanbieden van werkervaring aan een jongere in een brugproject is voor de werkvloer kosteloos, de kosten voor vergoeding van de jongere, preventief medisch onderzoek, verzekering,.. worden gedragen door WeLA vzw.  Het uiteindelijke doel is de jongere gedurende een periode van  800 uur (ongeveer 1 jaar) voor te bereiden op de overstap naar een reguliere job bij een werkgever.  
Wenst u meer te weten over onze werkwijze?  De verschillende mogelijkheden?  De functies die de jongere kan uitvoeren? …  Wij komen ons systeem graag verder toelichten.  Aarzel dus zeker niet contact op te nemen.
Ines De Bruyn
Coördinator externe brugprojecten  
WeLA vzw  - Werken en Leren Antwerpen vzw 
adres: Stoopstraat 1 b4 2000 Antwerpen

E-mailadres WeLA vzw: ines.debruyn@wela.be 
bereikbaar op ma/di/wo/do/vr van 8u30 tot 16u30
tel 03/612 22 30   
gsm 0497 64 17 56  
 fax 03/609 53 59
Als non-profitorganisatie kan u ook jongeren in het systeem leren en werken aanwerven via een aantal andere contractvormen.  Welke dit precies zijn is oa afhankelijk van uw organisatiestructuur, de sector waarin u werkzaam bent,…  Aan deze contracten zijn vaak ook een aantal financiële tegemoetkomingen verbonden.

Dan is een samenwerking in het kader van een brugproject misschien een mogelijkheid.  Hierbij doet een jongere, vanaf 15 jaar, een eerste werkervaring op op uw werkvloer.  

Het gaat om jongeren die nog extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben om een aantal obstakels op technisch vlak, maar voornamelijk dan het gebrek aan arbeidsattitudes en ervaring te overwinnen.  Binnen deze projecten worden de jongeren tewerkgesteld met een opleidingsovereenkomst waarbinnen zij gemiddeld 20u/week moeten presteren.  Hiervoor ontvangen zij ook een leervergoeding van 1€ per effectief gepresteerd uur.  Deze vergoeding wordt volledig door ons ten laste genomen.  Van de werkvloer vragen we een goede opvolging bij het uitvoeren van taken en vooral de zin om samen met onze jongere aan de slag te gaan. WELA biedt u en de jongere extra ondersteuning onder de vorm van een brugcoach die het traject van de jongere nauw opvolgt.  Het aanbieden van werkervaring aan een jongere in een brugproject is voor de werkvloer kosteloos, de kosten voor vergoeding van de jongere, preventief medisch onderzoek, verzekering,.. worden gedragen door WELA.  Het uiteindelijke doel is de jongere gedurende een periode van  800 uur (ongeveer 1 jaar) voor te bereiden op de overstap naar een reguliere job bij een werkgever.  

 

Wenst u meer te weten over onze werkwijze? De verschillende mogelijkheden? De functies die de jongere kan uitvoeren? ... Wij komen ons systeem graag verder toelichten.  Aarzel dus zeker niet contact op te nemen.

Ines De Bruyn

Coördinator externe brugprojecten  

WELA  - Werken en Leren Antwerpen vzw

Adres: Stoopstraat 1 b4 2000 Antwerpen

E-mailadres: ines.debruyn@wela.be

Bereikbaar op ma/di/wo/do/vr van 8u30 tot 16u30

Tel 03 612 22 30   

Gsm 0497 64 17 56  

Fax 03 609 53 59

 

Als non-profitorganisatie kan u ook jongeren in het systeem leren en werken aanwerven via een aantal andere contractvormen. Welke dit precies zijn is onder andere afhankelijk van uw organisatiestructuur, de sector waarin u werkzaam bent,…  Aan deze contracten zijn vaak ook een aantal financiële tegemoetkomingen verbonden.